Ganduri de toamna


Stop pentru macar 10 minute. Am nevoie de o pauza de la tot. E inca soare asa ca imi permit sa ma bucur cateva minute de el.

Nu am timp…asta imi rasuna in minte. Nu am timp sa ma bucur de profunzimea lucrurilor, de mersul pe jos, de soare, de ciocolata, o carte, un film sau chiar prieteni.

E peste tot in jurul meu dar si mai mult in sufletul meu aceasta agitatie a lucrurilor care trebuie facute la o anumita ora, sub o anumita intensitate. Dimineata alerg la birou, ma imbrac cu ce imi e la indemana, mananc doar 5 minute doar de dragul de a prelungi somnul cu inca 5 minute si apoi alerg sau merg doar in pas alert sa nu intarzii, nu prea e permis…

In drumul meu vad oameni tot la fel ca mine, poate si cu mai multe griji si in plus cu vreo 1-2 copii. Alearga toti bezmetici, cei mici si cei mari sa nu intarzie la scoala, la munca oriunde au obligatii sa ajunga.

Cu fiecare drum frustrarea mea e si mai mare…vreau sa am timp sa ma trezesc fara agitatie, sa merg relaxata pe strada, sa pot sa stau pe o banca 5 minute fara sa aud ticaitul de ceas…care ma atentioneaza ca trebuie sa ma grabesc.

Ziua continua sub aceeasi agitatie, nu stiu ce am mancat la pranz sau cand am stat cu ochii pe pereti vreo 5 minute. Nu e timp sa stai, sa te bucuri, sa respiri, sa simti relaxarea. Caci suntem toti legati de datorii, de cheltuieli, de bani…si se pare ca timpul chiar costa bani.

As vrea sa cred ca nu departe de acest moment o sa urmeze si un articol cu am timp…pentru ca dorinta mea e atat de mare incat e dispusa la sacrificii.

Un om calm si visator nu-si gaseste locul intr-o lumea agitata in care focusul e doar pe profit.

Vreau timp!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s