Cuvinte din suflet


Ochii…ochii ne sunt oglinda si ne arata culorile sufletului. Stralucesc atat de tare cand fericirea ne inconjoara, zambesc cu totul atunci cand suntem pe drumul cel corect si sunt fara culoare atunci cand plangem sau suntem tristi…

Nu a avut timp, energie sau rabdare sa privesca oglinda sufletului insa se vede o schimbare. Ochii si-au pierdut putin din stralucire, putin din bucurie, putin chiar din visare. Par ar fi ancorati in realitate, in griji, in stres, banii si alte lucruri similare.

Doar o privire prin pozele mai vechi o face sa realizeze ca timpul a trecut iar sufletul ei a fost acaparat de griji si frici. Asa isi da seama ca a pus totul pe pauza pentru o experienta noua si pare sa nu-i ofere nicidecum rezultatele dorite sau asteptate.

Ochii nu mint…si par a fi coplesiti de reusite si rezultate. Sunt obositi de asteptari, de planuri si obiective materiale.

Fericirea, iubirea, bucuria pareau a fi secretul ei de frumusete… Ochii o faceau sa para speciala intr-o lume grabita si agitata.

Cum si cand poate sa reaprinda scanteia, sclipirea „magica” din a ei privire?

Suflete incerci prea mult sa te incadrezi intr-un loc care nu ti se potriveste si ai uitat…cu totul de tine, de bucurii, de vise, de sperante, de joy…cea care imprastia la cei din jur… iubire, intelegere, prietenie, zambete si rasete molipsitoare.

Din nostalgia culorilor de altadata…sufletul cauta privirea cea sincera si luminata…

Reclame

Un gând despre „Cuvinte din suflet

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s